Kungens Julmarknad

JULMARKNADEN i Kungens Kurva stödjer SOS Barnbyar!  

Hör gärna av dig!

Det enklaste sättet att nå oss är via detta formulär. Vi är alltid glada att höra från dig!

 Du kan själklart slå oss en  signal om du vill

 0707-760687 Anne Sjöberg, 0704-489664 Linnéa Sjöberg-Melander, 0706-667084 Berit Sjöberg

 

 

Vilka är vi som arrangerar Julmarknaden?

 

Vi är Stockholmsarrangörerna och det är vi som startat upp Kungens loppis, en bakluckeloppis som vi hoppas kommer igen till våren 2016.

Nu utökar vi vår verksamhet genom att hålla Kungens Julmarknad på Kungens Kurva Shoppingcenters markyta (parkering). 

 

Varför vill vi driva loppis?

 

Jo, vi startade Kungens loppis för att vi tyckte att det saknades en större drive-in-loppis på södra sidan av Stockholm. Vår ambition är att växa och att få bli kvar här i Kungens Kurva.

Vi tycker att loppis, av alla dess slag, är ett bra miljöval och en fantastisk möjlighet att få fatt på något man saknar eller gärna skulle vilja ha till ett överkomligt pris. Vi vill värna om miljön och om Sveriges kulturarv. Då är loppis det rätta allternativet. Här kan du finna det där lilla extra, kanske gammelfarmors vackra kaffeservice, som inte tillverkas längre. På loppis kan du fynda vacker handblåst kristall från ett kanske nerlagt svenskt glasbruk som Uppsala-Ekeby eller kanske har du turen att finna en vacker gammal vävd linneduk av högsta kvalitet. Ett smartare miljöval är svårt att finna samtidigt som vi slår vakt om vår kultur.

 

Sist men inte minst! 

Vi tycker att det är ett fantastiskt tillfälle att hjälpas åt att stödja SOS Barnbyar genom vår insamling Puff och Piffelin. Tillsammans hjälps vi åt att bygga upp Bullerbyn i Centralafrikanska Republiken, barnbyn till minne av vår kända barnboksförfattare Astrid Lindgren.