Kungens Julmarknad

JULMARKNADEN i Kungens Kurva stödjer SOS Barnbyar!  

Vad får säljas?  

 

Allt går bra att sälja med vissa undantag.

Men för att sälja dryck, godis, mat, frukt eller något annat som kan förtäras på plats krävs särskilt tillstånd från oss. Att kunna erbjuda dessa kategorier på en julmarknad är trevligt så kontakta oss så berättar vi mer och erbjuder tillstånd.

Försäljning av levande djur, vapen alkohol, cigaretter eller något som är olagligt eller direkt stötande eller olämpligt är inte tillåtet att sälja. Inte heller är det tillåtet att föra högljudda demonstrationer av produkter, hög musik eller annat dylik verksamhet som kan uppfattas som störande. Vi förbehåller oss rätten att stänga ner ert stånd om vi anser att man brutit mot dessa regler.

 Kontakta oss gärna om ni har frågor, tips eller önskemål

 

Vem får sälja?

Alla utställare är varmt välkomna att sälja på Kungens Julmarknad. Privatpersoner, föreningar, skolor/klasser, företag av alla dess storlekar, och även du som är under 18 år men då måste du ha en myndig som anmäler dig. 

Vanliga områden inom marknader är design, kläder, hantverk, smycken, konst men också försäljning av eget producerat som korv, kött, ostar, godis, honung mm.

Större företag och/eller har en verksamhet som erbjuder en tjänst eller vara som ligger långt ifrån dessa exemplifierade är välkomna att kontakta oss antingen via mail info@kungensloppis.se eller mobil 0707-760687, 0704-489664. Det går bra att maila en bokningsförfrågan och inkludera en kort beskrivning av vilka ni är och vad ni önskar sälja och hur många meter sälj-yta som är av intresse.

 

Det kan vara bra att kontakta Ert försäkringsbolag och teckna en mässförsäkring.

 

 

 

 

 

Händelsekalender

Din nyhet visas här efter att du har lagt till nyheter i appens konfiguration.